Investiți în foarte multe ONG-uri de mediu unde proiectele ramân pe tone de hârtii stuofase pe care nu le înțelege nimeni, iar rezultate concrete aproape zero.
Înțelegeți să respectați legislația europeană și să finanțați prin reconstrucție ecologică așa cum regiile de stat sau private din toate țările Uniunii Europene o fac pentru reconstrucție ecologică și repopulare anuală . Dar știți sigur unde merg fondurile Dumneavoastră ?

Aquaterra poate fi partenerul vostru strategic științific . În fața argumentelor științifice minciuna este fără putere! Argumente dovedite prin proiecte reale și mai ales prin fapte !
Noi putem fi partenerul comapniilor de stat și private pentru realizarea celor mai bune servicii de consultanță de mediu și biodiversitate -pentru realizarea studiilor de mediu de impact ecologic de evaluare adecvtă de mediu ( SEA) și a rapoartelor intermediare de mediu care se execută pentru monitorizarea desfășurării lucărilor de construcții supravegheate după acest plan ( RIM).
Noi putem fi cel mai bun partener al Dumneavoastra cu puțini bani investiți sau sponsorizați eficient pentru rezolvarea tuturor problemelor spinoase pe care le aveți în cel mai științific ecologic mod cu putință.