•      Sponsorii care susţin financiar sau material proiectele S.E. AQUATERRA vor fi mediatizați prin oferta noastră de reclamă și publicitate în următoarele moduri:

  ·       Realizarea unor postere şi bannere de mari dimensiuni, pe care vor fi menționate firmele participante la proiect și care vor fi amplasate la sediul stațiunii: Frasin, Suceava, pe valea Bistriței, pentru delimitarea zonei de refugiu pe râu în sectorul localităților Cârlibaba-Ciocănești-Iacobeni-Vatra Dornei.

  ·     Menţionarea acestora într-un film documentar care este în curs de realizare de către echipa AQUATERRA.

  ·     Menţionarea acestora pe site-ul www.aquaterra.ro şi în toate reţelele social-media ale SE Aquaterra

  ·     Realizarea unei cărți cu speciile rare de pești din fauna României și enunțarea sponsorilor care au participat la realizarea sa.

  ·      Realizarea unor emisiuni la TVR 1 și posturile locale din Suceava: Favorit, N24, Etno TV, în parteneriat cu primăria comunei Ciocănești, odată cu participarea la Festivalul Național al Păstrăvului, (15-20 august).

              În cadrul proiectelor derulate, anual SE Aquaterra distribuie peste 10.00 pliante şi derulează cel puţin 10 proiecte educaţionale, de conştientizare, de cercetare, s.a.

  PROIECTELE NOASTRE AU CARACTER UNIC ÎN ROMÂNIA ŞI SE DERULEAZĂ PE PERIOADE ÎNDELUNGATE, VIZIBILITATEA SPONSORILOR FIIND MAXIMĂ!

   


  Descriere servicii